Dengan Segala Teknik Yang Saya Tunjukkan Ini Anda Boleh Dapat Memiliki Sebanyak Mana 'Property' Maya Yang Memberikan Anda Pulangan Lumayan Setiap Bulan!

 

Dari Laptop : Amirul Hafiz
Tarikh :

Tahniah kerana anda berjaya sampai di halaman ini dan apa yang bakal anda ketahui selepas ini bakal merubah persepsi anda mengenai jana duit online.

Saya tahu anda juga seperti saya tak mudah untuk terperangkap dengan salesletter yang HYPE dan saya juga tahu anda dah penat terkena dengan ebook-ebook perniagaan Internet dari GURU AUTA yang mengatakan anda boleh buat duit dengan cara mereka yang rahsia sangat tu....

Dan untuk pengetahuan anda saya juga sama seperti anda dah beli bermacam-macam ebook tetapi hasil nya hampeh!

Tetapi apa yang saya nak tunjukkan pada anda hari ini adalah 100% bebas risiko dan yang penting ianya betul-betul boleh memberikan anda duit yang anda mahukan dari Internet.

DAN seperti yang menarik adalah anda boleh pilih sendiri berapa kali yang anda mahu gandakan pendapatan online anda!

Ini barulah cara jana duit online sebenar yang anda dok idam-idamkan !

DAN saya tak kan buang masa anda untuk terus bercakap, biar anda sendiri yang memilih sama ada untuk terus bersama saya atau tidak dengan saya menunjukkan bukti satu cebis pendapatan saya dengan cara yang tidak dibongkarkan di mana-mana ketika ini...

Oh saya boleh dengar anda pandang rendah dengan jumlahnya, mungkin bagi anda RM50 tu tak cukup banyak...

BAIKLAH...

macam mana pula dengan yang ini...

Tak cukup banyak lagi?

Mungkin ianya 1/10 gaji bulanan anda atau pun mungkin ianya sekadar bayaran bil-bil bulanan anda...

Bagi saya jumlah RM200 tu pun masih biasa...

TETAPI jumlah yang saya akan tunjukkan pada anda selepas ini bukan lagi main-main!

Itu adalah sejumlah cek bernilai RM1,045.68!

DAN mengapa saya katakan anda tak boleh pandang rendah cek-cek ini adalah kerana...

Bayangkan Anda Boleh Dapat Cek-Cek Tersebut Sekali 5 Keping Serentak Sebulan. Berapakah Income Anda Dari Internet?

Sekarang Anda WAJIB Fokus Pada Saya!

Anda patut dengar setiap apa yang saya katakan pada anda selepas ini kerana ini adalah 'real' dan bukan omongan kosong yang anda dengar dari orang-orang yang gelar diri mereka IM atau apa pun terma-terma gah....

Lihat sahaja BUKTI yang saya paparkan adalah gambar yang saya ambil dan BUKAN screenshot yang dengan mudahnya boleh diphotoshop untuk menipu anda...

At least, anda sedang mendengar dari seorang yang real dan bukanlah seorang yang beri anda harapan palsu dengan bukti palsu!

Sahabat,

Jika anda rasa dengan tambahan RM1,000.00 sebulan boleh membantu dalam kewangan dan kehidupan anda, so, teruskan bersama saya sedikit masa lagi dan saya janji saya tak akan kecewakan anda kali ini. Ingat dalam kepala anda yang saya juga dah serik kena tipu dengan 'rahsia jana duit online' palsu di luar sana dan saya tak sampai hati nak buat anda begitu...!

Tetapi jika anda adalah salah seorang seperti di bawah...

  • Sudah mendapat pendapatan sehingga RM8,000.00 sebulan dari Internet.
  • Kerja gaji dah besar dan tak perlukan tambahan income dari Internet.
  • Tiada hutang yang tak mampu anda bayar setiap bulan...

Maka saya nasihatkan adalah anda Klik' butang close di atas ataupun beredar sahaja dari halaman ini kerana apa yang saya ingin kongsikan ini TIDAK perlu untuk anda...

Ataupun jika anda fikir apa yang bakal saya bocorkan ini adalah satu lagi bentuk angan-angan dan penipuan, maka dengan segala hormatnya dipersilakan beredar sekarang!

 

Oh, nampaknya anda masih di sini!

Ini tandanya anda memang perlukan apa yang bakal saya ceritakan ini...! Baiklah!

 

Dan sekarang anda boleh menarik nafas lega kerana anda selepas ini boleh melupakan dan

Tak perlu untuk...

  • Bertungkus -lumus menyiapkan ebook dan produk digital yang belum tentu orang nak beli! Ingat dalam kepala anda bisnes produk digital perlukan network yang besar untuk anda berjaya!
  • Mencuba pelbagai teknik old school yang membosankan untuk menarik hit dan pengunjung ke laman anda.
  • Menjual amat membosankan apabila anda perlu melakukannya untuk mendapatkan duit online anda. Tambahan lagi anda tak tahu apa yang hendak dijual!
  • Bermati-matian menyertai dan mempromosi link affiliate untuk jual produk orang lain yang akhirnya hanya pemilik produk yang untung dan anda pula hanya penat duduk depan PC 12 jam sehari dengan hasil yang tak setimpal langsung! Dan lebih malang apabila pemilik produk tidak membayar anda komisen yang dijanjikan...!
  • Bazir duit untuk Google bawakan anda trafik kerana saya akan ajar anda cara yang PERCUMA dan lebih cepat memberikan kesan kepada anda!
  • Tak perlu membuang waktu menulis artikel yang tiada bawa keuntungan langsung dan sebenarnya anda pun boring menulisnya tanpa kerelaan anda! Mengapa perlu membuat sesuatu benda yang anda tak suka dan tak dapat pulangan yang setimpal. Lebih baik anda pergi bekerja dengan syarikat besar siang dan malam.. at least ada juga bonus!

dan banyak lagi yang perkara dan program buat duit online yang boring dan ambil masa yang lama untuk memberikan anda pulangan... ia seperti senarai yang tak kan berakhir!

DAN berita baiknya sekali lagi, ANDA TAK PERLU LAKUKAN SEMUA DI ATAS INI untuk mula dapatkan duit dari Internet...

Mungkin anda ada berkata...

DAN saya jawab."Ya, anda tak perlu buat semua tu!"

Saya tidak cuba buat kontroversi di sini... tetapi saya tawarkan anda satu jalan lain untuk jana duit online!

Baiklah!

Saya tahu anda dah mula curiga dengan saya kerana saya bercakap seolah-olah rahsia yang saya simpan ini seperti boleh mengawal bila-bila masa untuk memenuhkan duit dalam akaun saya!

DAN saya juga tahu bahawa anda berharap kali ini tidak sama dengan pembelian yang telah anda bazirkan untuk produk-produk seperti DVD, ebook, podcast dan macam-macam lagi yang digembar-gemburkan di facebook, forum, atau segala pelusuk Internet oleh para GURU perniagaan Internet atau IM yang menayangkan pendapatan 6 angka dari hasil sistem rahsia mereka.

Ok, cukup! Saya faham apa yang anda rasa dan saya janji apa yang bakal saya beritahu ini adalah lain dari lain dan tak mungkin anda dapat di mana-mana ketika ini...

Anda bersedia? Baiklah, ianya bermula begini...

  • Pada 2007 saya merupakan seorang pelajar Universiti yang teruja dengan perniagaan Internet apabila membaca kisah kejayaan Irfan Khairi di dalam majalah Maskulin.

    Saya kagum dengan kejayaan Dr. Irfan Khairi yang berjaya menjadi jutawan Internet pada umur 25 tahun! Ini memberikan semangat kepada saya untuk berjaya pada usia muda seperti beliau.

    Saya betul-betul “zero” dalam bidang perniagaan Internet ketika itu. Apa yang saya tahu ketika itu ialah Internet cuma medium untuk mencari maklumat dan chatting sahaja. Namun cita-cita saya untuk berjaya dalam perniagaan Internet ini mendorong saya untuk berusaha mempelajari selok belok perniagaan Internet ini.

    Setelah berhempas pulas mempelajari selok belok perniagaan Internet, saya akhirnya terus membina laman web, akhirnya impian saya untuk memiliki laman web sendiri menjadi kenyataan. Dari situ bermula pelbagai usaha yang saya jalankan bagi mempromosi laman web saya yang pertama. Saya mempromosikan laman web saya dengan bersungguh-sungguh di Facebook, Myspace, Friendster, Tagged dan sebagainya.

    Namun saya kecewa kerana semuanya tidak mendatangkan sebarang hasil dari Internet setelah setahun mencuba. Sudah beratus ringgit dihabiskan untuk mempelajari ilmu perniagaan Internet ketika itu. Perasaan kecewa mula menyelubungi diri & menerpa apabila segala yang diimpikan tidak menjadi kenyataan.

    Saya merajuk dengan perniagaan Internet selama sebulan. Dan dalam masa yang sama saya mendekatkan diri dengan Tuhan, muhasabah diri sendiri untuk lebih positif dan bersyukur dengan apa yang berlaku. Saya bersengkang mata setiap hari untuk mengkaji dimana kesilapan sebenar saya. Ketika itu panduan tentang perniagaan Internet cukup terhad dan kebanyakkannya maklumat tentang perniagaan Internet ialah daripada pasaran antarabangsa yang saya beli dengan harga yang tinggi bagi seorang pelajar.

    Pada awal 2008 akhirnya saya menjumpai cara yang betul dan berjaya menjana RM1 pertama saya dari Internet. Dan saya berjaya hanya dengan blog!

    Jana Wang Dengan Blog

    Blog ialah antara penyumbang kepada pendapatan 4 angka saya kini. Saya bermula dengan blog sekadar cuba-cuba dan ingin ikut “trend” kerana tidak mahu ketinggalan kepada rakan-rakan. Setelah itu saya terbaca yang melalui blog juga boleh menjana pendapatan. Saya pun cuba melakukan beberapa eksperimen terhadap Google Adsense ke dalam blog berbahasa melayu saya!

    Ya, ketika itu saya sangat “zero” dalam bidang blogging ini. Google Adsense khusus untuk blog berbahasa inggeris tapi saya masukkan ia ke dalam blog saya berbahasa melayu. Jangan tiru tau :D

    Setelah tidak berpuas hati dengan pendapatan dari Google Adsense (memang patut kecewa sebab blog saya berbahasa melayu bukan bahasa inggeris…) , saya beralih arah kepada beberapa pengiklanan tempatan pula. Saya kaji dan teliti segalanya tentang jana wang di blog. Saya dapati ianya seperti ada satu lubang BESAR yang boleh saya sedut duit darinya....

    Kemudian satu eksperimen ke satu eksperimen dijalankan....

    Saya update blog dengan pelbagai isu yang terkini benda yang hanya saya minat dan yang telah di'shortlist'kan oleh________ . Dan hasilnya...

    Saya terkejut! Bukan takat RM1 pertama bahkan puluhan ringgit pertama saya dari Internet! Dengan teknik ______ ianya jauh lebih mudah untuk memberikan anda duit! Hanya perlu ____________ dan nah! blog anda kini adalah mesin duit!

    Pendapatan bulan pertama saya daripada blogging daripada pengiklanan tempatan ialah cuma sebanyak cuma puluhan ringgti sahaja namun jika dibandingkan dengan sekarang ianya hanya kenangan kerana saya hanya lihat 4 angka sahaja apabila setiap kali semua cek saya sudah clear!

Oppss! Saya dengar anda kata,

Kalau nak berjaya dah tentu saya kena ada blog dan tulis artikel. Tadi kata tak payah pun! Lagi satu mesti saya kena usaha keras tarik pengunjung ramai-ramai baru boleh ada duit. Macam mana orang nak klik kalau blog tiada pengunjung, Kata tadi macam senang sangat nak buat duit online.... tipulah!

Wow, marahnya anda!

Saya belum pun cerita sampai habis...

Untuk pengetahuan anda, memang adalah menyakitkan hati jika perlu menulis artikel tetapi tiada idea. DAN saya tahu anda dah penat berusaha untuk menarik hit dan pengunjung ke laman blog anda...tetapi apa yang anda perlu buat untuk bermula..

TETAPI itu kalau anda TIDAK kenal tekniknya!

Dengar sini apa yang saya katakan....

Pertama sekali, Yup anda perlu ada blog! Anda perlu bina satu blog dan mencari sejumlah trafik yang diperlukan untuk anda layak mula menjana duit dari Blog! Lepas tu baru boleh anda nak sedut duit dari Blog. DAN jangan cepat mengeluh pasal kena ada blog kerana selepas saya bongkarkan rahsia ini saya pasti, jika mampu anda mesti mahu memiliki seberapa banyak blog yang mungkin... INI lah yang saya katakan tadi yang anda boleh gandakan sebanyak mana pendapatan yang anda terima dengan berdasarkan jumlah blog anda...

Percayalah!

Dengan Usahawan Blog anda akan dapat satu bentuk bantuan yang boleh memberikan anda idea apa yang anda mahu tulis dalam blog yang dihasilkan tersebut. Ianya hanya memerlukan anda memilih topik kegemaran anda sahaja daripada cadangan_______ itu.

Dan dengan cadangan itu anda tak perlu lagi bersusah payah nak buat SEO siang malam kerana dengan bantuan___________ anda sebenarnya dah pun menemui topik yang paling hangat di Internet!

Jimat masa dan tenaga! dan anda tak perlu pun nak pecah-pecah kepala nak fikir idea apa nak ditulis dalam blog.

Amazing!

DAN lagi kehebatan Usahawan Blog anda tak perlu susah payah nak berhabis duit untuk mencari trafik ke laman blog anda. Dengan ___ ianya ada satu lubuk di mana apabila anda berjaya masuk kedalamnya maka dengan percumanya blog anda akan hujani dengan trafik yang tinggi!

Double Amazing!

Oops! Nanti dulu...

Anda baru dengar bahagian yang best tentang Usahawan Blog ini.

Dengar saya cerita sehingga habis dahulu..

Memang ramai yang diluar sana berjaya menjana duit dengan bergelar Usahawan Blog dan ada juga yang menjana 5 angka sebulan hanya dari satu blog mereka....

TETAPI lebih ramai lagi yang GAGAL dan TAK DAPAT cukup makan pun!

Mereka GAGAL kerana..

  • Tidak tahu macam mana nak bermula.
  • Tidak menggunakan "tools" PERCUMA yang tepat untuk meningkatkan traffic blog...
  • Tidak memanipulasi "social networking"
  • Tidak tahu rahsia "meledakkan trafik"...
  • Tidak menggunakan senjata "____"
  • Tidak mendapat syarat trafik minima
  • Dan macam-macam lagi..

DAN anda juga tidak terkecuali boleh terjerumus dalam kalangan orang yang ada blog sahaja tanpa menjana sebarang pendapatan pun untuk anda...

Ianya umpama membazir ruang blog dan menyemakkan mata! DAN anda tidak boleh bermula mendapat duit pun sekiranya anda tak tahu tekniknya!

Saya tahu dalam hati anda berkata, "Tadi cakap macam senang sangat buat duit dengan menjadi Usahawan Blog ni sampai tak perlu buat itu-ini. Sekarang lain pula siap ada tekniknya lagi...!"

Memang sebenarnya jana duit dari Blog ini tak semudah seperti yang saya katakan...

TETAPI...

Itu jika anda tak tahu cara dan rahsia sebenar saya untuk memanipulasikan BLOG dan segala features nya untuk ditukarkan kepada pulangan wang ringgit!

Jika anda tahu dan ikut bagaimana saya lakukan sepanjang beberapa tahun ini anda pasti terkejut betapa mudahnya untuk anda memiliki satu sumber pendapatan dengan BLOG!

DAN ianya seperti anda mengoperasikan mesin ATM anda sendiri di rumah yang mana anda boleh keluarkan duit sepanjang masa walaupun tanpa kad ATM!

Sebelum saya bongkarkan rahsia saya ini satu persatu saya nak pengesahan anda dahulu agar saya tak berikan ilmu dan teknik ini pada salah orang yang tidak memerlukan sistem janaan wang online yang mudah dan cepat!

S1 Adakah anda mahu jadikan blog anda sebagai sebuah mesin jana wang ?

Ya! Tak nak lah...

S2. Adakah anda sanggup pergi ke bank setiap bulan untuk cash kan cek 4 angka yang anda dapat?

Adakah anda mahu orang berduyun-duyun ke blog anda dan akhirnya menjana pendapatan dengan BLOG ?

S4. Mahukah anda saya tunjukkan cara jana trafik dari BLOG dan ianya PERCUMA!

Yes,! Hmmm....

S5. Nak tak saya berikan tip yang jarang orang sedar bagaimana untuk cari idea nak buat post blog anda dan yang penting ianya topik paling hangat dicari orang!

Nak!

S6. Mahukah anda saya tunjukkan semuanya dari cara bermula hingga cara black hat untuk menjadi SUPER BLOG!

Oh My God! Please tunjukkan saya. No, Thanks!

Saya dengar anda jawab positif pada semua soalan saya... Baiklah saya akan bongkarkan rahsia 4 tahun saya pada anda sekarang!

Tetapi sebelum itu, saya ada satu permintaan...

  1. Anda tak kecohkan rahsia ini pada orang lain kerana ianya sangat eksklusif bagi saya. Jika ada kawan yang mahu tahu, berikan alamat laman web ini.
  2. Anda akan menumpukan sepenuh perhatian anda semasa saya menerangkan rahsia ini...
  3. Anda janji anda akan ikut setiap langkah yang telah saya ajarkan step by step agar anda tak gagal!
  4. Anda akan.. Oh, itu saja buat permulaan ini...

Saya bocorkan pada anda...

Tahniah!

Sekarang anda dah pun berada di waktu yang betul, tempat yang tepat untuk mula mengetahui rahsia menjana wang online dari blog anda melalui BLOG. Ebook ini adalah satu himpunan yang saya padatkan dengan teknik-teknik dan rahsia bagaimana saya dengan mudah dapat menjana duit dari BLOG.

Antara kandungan ebook yang hebat ini adalah seperti berikut:

 

Modul 1: Rahsia Kejayaan Blog

Di dalam tajuk ini anda akan saya tunjukkan bagaimana anda boleh menghasilkan satu blog yang berjaya dan mempunyai kandungan yang disukai ramai. Blog yang mempunyai ramai pembaca akan dengan mudah mampu memberikan anda hasil yang lumayan melalui pengiklanan blog.

Modul 2: Jana Income Dari Blog Anda

Ini antara modul yang bakal anda gemari kerana saya menunjukkan exactly cara saya mendapatkan income dari blog saya. Anda akan saya kongsikan bagaimana cara saya memilih niche, topik dan keyword yang saya gunakan untuk menulis post kandungan blog saya. DAN yang paling pentingnya anda dapat tahu bagaimana salah satu cara mudah saya mendapatkan income adalah dengan ______________ produk orang lain dan ianya betul-betul menguntungkan kerana anda hanya perlu___________ dan kemudian hanya perlu tunggu bayaran sahaja.. ianya kerja 10 minit!

Modul 3: Teknikal Blog

Ramai yang inginkan satu blog yang menarik dan sekaligus boleh memberikan mereka pulangan keuntungan darinya tetapi ramai juga yang tak tahu macam mana nak buat blog. Jadi atas masalah ini saya sertakan sekali panduan langkah demi langkah bagaimana anda boleh memasang blog wordpress anda sendiri tanpa perlu mengupah orang lain. Untuk pengetahuan anda blog wordpress adalah platform blog yang paling popular dan berkesan untuk dijadikan blog menjana wang. Saya juga akan tunjukkan anda bagaimana cara mencari plugin wordpress yang berguna dan memasangkan pada blog anda agar dapat menjadikan blog wordpress anda lebih berkuasa sebagai magnet trafik dan sekaligus income pada anda! Tak lupa cara gunakan tema wordpress untuk membolehkan anda memiliki blog wordpress yang profesional dan kemas!

Di dalam modul ini juga saya berikan anda plugin yang boleh dianggap sebagai senjata utama anda untuk menjadikan blog anda sebagai penjana wang yang unggul! Salah satu plugin nya adalah _____________ yang mana ianya akan menaikan trafik dan ranking blog anda di enjin carian!

Modul 4: Pengenalan BLOG

Pada modul ini anda akan ditunjukkan cara-cara mendaftar BLOG pertama anda. Anda juga akan diberitahu beberapa jenis dan bentuk senjata utama yang boleh anda gunakan untuk menjana duit di BLOG. Selain itu maklumat asas dan pengenalan juga boleh dipelajari dari modul ini.

Modul 5: Rahsia Buat Duit Dengan BLOG

Jika nanti apa yang membezakan anda dengan pengguna BLOG yang lain adalah kandungan ilmu yang anda pelajari dari modul ini. Modul inilah segala rahsia menjana pendapatan 4 angka melalui pengiklanan terbongkar.

Di dalam modul ini anda akan ditunjukkan cara bagaimana anda boleh menawan trafik dengan mudah ke blog anda menggunakan ____! Ramai yang tidak menyedari betapa mudahnya untuk menarik trafik ke blog anda dari lubuk trafik ini. Saya telah menggunakan teknik ini dan hasilnya blog saya tak henti-henti dikunjungi.

Selain itu saya juga akan berkongsi dengan anda bagaimana saya meledakkan trafik di blog! Teknik ini akan membolehkan anda menikmati pelbagai kelebihan dan kemudahan untuk anda menggunakan features yang ada padanya untuk memperkuatkan lagi blog anda dari segi kandungan, trafik dan akhir sekali lebih banyak wang yang dapat dihasilkan! Modul 5 ini adalah pati segala Teknik Rahsia Usahawan BLOG yang saya hasilkan ini...!

Saya dah terang kan modul-modul tentang ebook Usahawan BLOG : Cara Pantas Jana Wang Dengan Internet ini. Ebook yang saya hasilkan ini bukanlah baru semalam saya dapatkan info dan terus saya jadikan ebook tetapi ianya pengalaman dan eksperimen saya hampir 4 tahun bergelumang dalam BLOG . TETAPI anda tak perlu risau andai anda orang baru dalam dunia blog. Dengan ebook ini saya dah padatkan kesemua teknik dan rahsia jana wang dengan blog yang bertahun-tahun saya simpan menjadi satu panduan lengkap dan padat yang boleh anda terus gunakan dan berblogging seperti pro. Saya dah sediakan satu panduan yang mana seperti makanan fast food yang hanya perlu tinggal untuk anda makan sahaja lagi!

Dengan ebook ini anda akan dapat kebaikan berbentuk....

  • Tahu macam mana nak buat blog yang profesional - Jadi orang pun suka untuk melepak di blog anda dan sering melawat blog anda pada waktu-waktu akan datang. Blog yang profesional persembahannya akan menambahkan keyakinan pembaca dan kredibiliti anda sebagai blogger.
  • Tahu macam mana nak jana trafik ke blog dengan mudah! - Oleh itu anda akan mempunyai ramai pengunjung blog dan sekaligus memeriahkan lagi blog anda. Ingat blog yang ramai pengunjung dan peminatnya memberikan pulangan yang lebih lumayan!. Cara jana trafik yang anda belajar dengan ebook ini juga bukan cara old school yang memenatkan!
  • Tahu memilih niche topik yang sedang hangat di Internet! - Salah satu cara jana trafik yang mudah dan percuma adalah dengan membuat post tentang perkara yang sedang HOT di Internet. Memang agak sukar untuk memilih topik tetapi dengan bantuan ________ anda bakal mendapat idea sepantas kilat! Bayangkan blog anda berada di kelompok teratas dalam keputusan sesuatu enjin carian berkenaan topik yang HOT tersebut. Banyak gila trafik percuma!
  • Tahu macam mana nak gunakan segala features BLOG yang diberikan - Ramai yang tahu dan ada akaun BLOG tetapi malangnya blog mereka tersebut tak ada langsung duit yang dihasilkan. Ini kerana mereka tak pandai gunakan feature yang diberikan kepada mereka dan tak mengoptimakan kesan pengiklanan. Jadi mereka buat blog dan hanya blogging tanpa ada income!
  • Tahu macam mana nak letupkan BLOG anda dengan duit - Belajar dan gunakan segala features BLOG sahaja tak cukup untuk buat anda kaya setiap bulanan. Anda perlu pergi ke peringkat yang lebih tinggi lagi. Dengan ebook ini anda akan dapat satu cara 'tipu' macam mana anda boleh dapatkan ledakkan trafik super. Percaya lah dengan ledakkan trafik ini anda akan mendapati segalanya adalah di hujung jari anda dan untuk memenuhkan akaun bank anda dengan pendapatan 4 angka bukan lagi sukar!

DAN selain faedah yang saya nyatakan di atas, anda juga kini boleh menarik nafas lega kerana anda tak tergolong dalam golongan seperti di bawah...

  • Blogger yang hanya syok sendiri.
  • Blog yang tidak mendapat trafik yang tinggi.
  • Blog yang tiada hasil langsung!
  • Blog yang tidak profesional.
  • Blogger yang bersengkang mata 24 jam sehari mencari punca trafik.
  • Blogger yang kerugian wang ringgit kerana habis dilaburkan pada Google untuk bawa trafik.
  • Blogger yang tertekan kerana merasakan pembinaan blog mereka adalah sia-sia..
  • Dan banyak lagi...

Dengan panduan ini anda boleh melupakan kisah-kisah duka kegagalan jana duit secara online anda yang lepas-lepas dulu. Kali ini ebook saya tak sama langsung dengan apa yang pernah anda baca. Saya berikan anda blueprint dan pengalaman serta proven method dan bukannya teori yang belum pasti tetapi dijual mahal!

Sebelum itu, izinkan saya perkenalkan diri saya dahulu.

Hai, nama saya Amirul Hafiz dan di internet saya lebih dikenali sebagai Mirlme. Saya merupakan usahawan internet sepenuh masa di Malaysia.

Selain daripada itu, saya juga pernah dijemput untuk menyampaikan taklimat berkaitan dengan Perniagaan Internet di University Malaysia Sarawak (UNIMAS)

Ketika bercuti bersama usahawan-usahawan internet terkemuka tanahair seperti Zamri Nanyan, Razif Yusof, Jamaluddin Bahari, Rahman Basri, Ahmad Mawardi, termasuk jutawan kewangan, Azizi Ali, Abang Abu dan ramai lagi..

"Maklumat yang terperinci untuk anda menjana pendapatan di internet, ianya mudah dengan usaha dan strategi yang betul!"

Saya telah membaca ebook yang disediakan oleh saudara Amirul Hafiz ini!
Isi yang terkandung di dalam ebook ini bakal membuka mata rakyat Malaysia tentang bagaimana mudahnya menjana pendapatan di blog..

Di dalam ebook ini saudara Amirul Hafiz telah menerangkan secara ringkas tetapi terperinci bagaimana kita boleh menjana pendapatan di internet ini dengan cara yang betul dan teratur serta berstrategi terutama di dalam bidang blogging dengan cara buat duit dengan BLOG! Saya berminat sekali dengan salah satu kategori yang dinyatakan didalam ebook ini, kategori yang mana? Anda baca sendiri.

Ebook tersebut memberikan maklumat yang terperinci didalam asas menjana pendapatan di internet yang mempunyai impak tersendiri melalui pengalaman beliau selama 4 tahun dalam blogging. Kini terpulang kepada individu untuk melakukan cara bagaimana yang mereka inginkan kerana Amirul Hafiz telah mendedahkan cara dan teknik rahsia beliau selama ini yang beliau simpan selama 4 tahun lamanya kepada anda semua untuk menjana income dari BLOG.

Akhir kata daripada saya ,bukan senang nak susah dan bukan senang nak senang, sekian..


Yazid Yahaya
Penulis Buku Bestseller Buat Duit Dengan Blog
www.strategiblog.com

Amat rugilah anda jika sekiranya anda seorang blogger tetapi tidak pernah dapat menjana pendapatkan melalui BLOG...

Kerana ramai yang diam-diam telah menjana pendapatan 3 angka- 4 angka malah ada yg telah mendapat 5 angka dengan BLOG sahaja !

Tekniknya diajar secara step by step dan amat mudah dihadam, mudah ditelan dan mudah dicernakan .

Syabas dan thumbs up dari saya !

pantun 4 kerat dari saya:

Ke kuala lumpur dengan pak cat,
terburu-buru takut tak sempat,
cepat bertindak cepat mendapat result,
lambat bertindak lambat mendapat result.

peace :)


Muttaqien a.k.a King mj
http://rahsia-pakar.com
http://facebook.com/khir83

"Ebook Praktikal & Terbukti Berkesan!"

Panduan dalam ebook ini tidak menjurus kepada menjana pendapatan 5 angka, kerana kenyataan tersebut hanya akan melemahkan semangat si pembeli apabila mengharapkan sesuatu yang luar biasa dalam jangka masa yang singkat.

Ebook Tuan Amirul Hafiz ini menceritakan langkah demi langkah, untuk kita menjana sekurang-kurangnya RM50 pada bulan pertama, dengan hanya menerusi BLOG.

Ebook yang praktikal dan wajar dimiliki oleh para blogger, yang mencari kaedah untuk menjana pendapatan sampingan dengan BLOG.

P.S: Tuan Amirul Hafiz menjadikan blog beliau sebagai kajian kes, bagi menjana RM1,000 dengan BLOG.


Aqif Azizan
Content Developer Flarebiz Network
www.AqifAzizan.com

Tahniah! kerana anda berminat nak dapatkan income 4 angka pertama anda menggunakan BLOG! Tetapi apa yang saya nak ingatkan sekarang ini adalah ebook yang saya hasilkan ini tidaklah saya beri PERCUMA. Kenapa? Kerana ebook in adalah betul-betul proven method yang saya himpunkan bertahun-tahun dan jika diberikan percuma ianya menjadi tak berharga sangat pada anda walaupun ianya betul-betul boleh mendatangkan income pada anda. Saya juga tak mahu rahsia dan teknik saya ini over populated di Internet. Nanti apabila semua dah jana income 4 angka sebulan dengan blog susah pula kerana takut ramai yang berhenti kerja dan terganggu pula sistem ekonomi kita. Namun saya juga tidak pula ingin mengaut untung semata-mata tanpa memikirkan tanggung jawab saya pada agama, bangsa dan negara....

Justeru itu saya dah fikirkan semasak mungkin dan saya bersetuju untuk berikan rahsia saya ini jika anda sanggup laburkan hanya...

RM150

 RM80

 RM50 sahaja!

Tetapi tawaran saya ini hanya terhad pada tempoh terdekat ini sahaja. Seperti mana yang saya dah katakan saya tak mahu ebook ini menjadi milik ramai orang selain anda. DAN harga yang saya tawarkan adalah amat rendah jika dibandingkan dengan income yang boleh anda jana dari ilmu di dalam nya...

Apa, anda kata anda rasa terlalu mahal?

Saya terus terang katakan TAK AKAN turunkan harga ini ke paras yang lebih rendah TETAPI mungkin akan menaikkannya lagi ke harga yang lebih tinggi kelak.

Baiklah....

Memandangkan anda memang berminat dengan ebook ini maka saya dah fikirkan satu cara menang-menang antara kita berdua...

Saya tambah lagi beberapa BONUS KILLER khas untuk anda iaitu...

BONUS 1 : Video Teknik Tarik Trafik SUPER STAR (Bernilai RM60)

Dalam video sepanjang lebih dari 1 jam ini anda bakal didedahkan dengan gabungan teknik rahsia yang hebat yang bakal meledakkan trafik blog anda dalam masa kurang dari 24 jam! Ini adalah panduan yang tidak akan membiarkan anda terpinga-pinga lagi untuk mencari trafik selepas membina blog. Antara yang terkandung dalamnya ialah:

  • Teknik Rahsia F_____
    Video yang mendedahkan secara LIVE kaedah PROVEN bagaimana Rahsia menggunakan F___ untuk meledakkan trafik blog dalam tempoh kurang dari 1 minit!
  • Teknik Rahsia Senjata T___
    Rahsia mennggunakan Senjata T___ iaitu perkhidmatan yang anda dapat gunakan secara PERCUMA yang bagi menjana traffic dengan pantas dan berkesan
  • Teknik Mendapatkan Traffic kurang dari 24jam
    Rahsia memanipulasi dan menggunakan ____ bagi menjana traffic dengan pantas dan berkesan dalam masa kurang dari 24jam dengan kaedah semudah A-B-C!

BONUS 2 : 7 Langkah Membina Blog Berjaya (Bernilai RM57)

Anda akan didedahkan dengan 7 langkah penting yang sering digunakan oleh blogger berjaya dalam membina blog yang berjaya, namun selalu diabaikan oleh blogger baru berjinak dalam bidang blogging

BONUS 3 : Case Study 4 Angka Affiliate dengan Memanipulasi Blog (Bernilai RM97)

Dalam panduan video ni anda bakal didedahkan dengan case study secara LIVE menunjukkan bagaimana saya memanipulasi blog dan berjaya menjana 4 angka dengan affiliate hanya dengan 1 BLOG!

BONUS 4 : Kad VIP (Bernilai RM199)

 

Dengan Kad VIP anda akan dapat akses ekslusif untuk mendapat pelbagai tawaran istimewa pada masa hadapan.

 

 

 

1 Tahun Jaminan! Jika Tidak Berkesan, Biar Saya Kembalikan 100% Wang Anda! Ya! Anda tidak perlu risau kerana Pakej Usahawan Blog ini dilindungi 1 Tahun pengembalian wang. Ini bermakna, jika anda dapatkan Pakej Usahawan Blog pada hari ini dan tidak berpuas hati dalam tempoh 1 Tahun daripada tarikh pembelian, maka saya dengan sukacitanya akan mengembalikan 100% wang anda. Ia adalah jaminan yang gila, tetapi saya berani lakukannya kerana saya yakin pakej ini akan mengubah kehidupan anda 360 darjah mulai saat ini.

 

  • Seperti yang saya katakan pada awal tadi, ebook ini bukanlah seperti produk-produk yang telah anda beli sebelum ini. Ianya adalah padat dengan proven method yang saya pelopori sepanjang beberapa tahun berblogging. Segala kandungan ebook ini adalah terbukti mampu menjana income buat anda secara evergreen dari blog! - Dapatkan sekarang!
  • Di dalam salah satu modul yang saya rangka ini terdapat satu teknik _______ di mana anda boleh tawan trafik dengan mudah. Ianya berbeza dengan cara lama jana trafik yang lambat dan membosankan. Tambahan pula teknik yang ditunjukkan pada anda tidak langsung memerlukan modal! - Ambil kesempatan pada trafik percuma ini sekarang!
  • Ramai yang buat blog tetapi macam syok sendiri bila semua post yang dibuat tidak mendapat sambutan. Satu teknik yang saya sering saya pakai sepanjang pengalaman saya berblogging ini adalah dengan menggunakan ________ dan _________ untuk mencari topik yang hangat di Internet. Ketahui teknik tersebut di dalam ebook ini!
  • Mungkin anda dah pernah dengar tentang BLOG dan dah pun blogging tetapi adakah anda mendapat hasilnya? Saya tak mahu cakap banyak lagi kerana semuanya telah saya sediakan untuk anda di dalam ebook hebat ini. - Dapatkan Sekarang!
  • Dengan harga tawaran yang rendah ini adakah anda masih berkira? Saya boleh jamin anda tak dapat peluang untuk mempelajari secara lengkap dan betul tentang cara buat duit dengan BLOG ini di tempat lain dengan harga yang tak masuk akal ini. - Untuk ilmu yang memberi faedah dan keuntungan anda berkira?
  • Jangan lupa jika anda dapatkan Pakej Usahawan BLOG : Cara Pantas Jana Wang Dengan Internet ini sekarang, anda layak menerima bonus yang hebat dari saya. Hanya laburkan untuk satu produk dan anda boleh dapat lebih daripadanya! - Rebut BONUS ini sekarang!
  • Anda sebenarnya tiada risiko langsung apabila memberi diri anda peluang mencuba teknik yang saya muatkan di dalam Pakej Usahawan BLOG : Cara Pantas Jana Wang Dengan Internet ini kerana anda dilindungi dengan jaminan pulangan wang 100%. Justeru itu biar saya yang tanggung rugi andaikata anda tak berpuas hati dengan ebook mantap ini!

Untuk membuat tempahan adalah tidak susah. Anda hanya perlu klik butang tempahan dibawah dan dengan itu anda dah pun bergerak ke arah kejayaan. :)

Ya Amirul! Saya amat berminat untuk mendapatkan Pakej Usahawan BLOG : Cara Pantas Jana Wang Dengan Internet ini sekarang. Saya juga faham akan bonus dan jaminan yang bakal saya perolehi dari pembelian ini...

 

Ikhlas,

P.S Peluang untuk merubah nasib anda yang sering GAGAL di dalam bidang make money online ini telah pun saya sediakan khas untuk anda tak kira anda baru dalam bidang IT atau pun EXPERT.

P.S.S Kuasa sekarang berada di tangan anda untuk menentukan pendapatan 4 angka dari blog adalah milik anda atau pun tidak pada masa depan. Buatlah pilihan tepat dengan mengambil peluang yang tak selalu hadir ini.

P.S.S.S Saya risau lebih lama anda berfikir maka lebih lama anda ketinggalan nanti. Orang lain semua dah ada mesin jana duit sendiri di rumah anda pula sibuk menunggu gaji!

P.S.S.S.S Mungkin anda tak teruja melihat hasil pendapatan saya yang saya tunjukkan. Walaupun ianya bukan 5 atau 6 angka tetapi ianya adalah genuine! dan saya tak tipu anda. Atau anda lebih percaya dengan orang yang menunjukkan hasil income 5-6 angka mereka yang sebenarnya hanyalah ilusi photoshop! Pilihan sekali lagi di tangan anda...

 

Isikan nama dan emel anda di bawah untuk mendapatkan versi preview "Usahawan Blog":

Name
Email
 

 

Home  Tempahan